Weighing The Odds av King Yao

Weighing The Odds in Sports Betting skriven av King Yao ger läsaren ett intressant perspektiv på spel och odds. Boken går igenom grunderna och introducerar begreppet intelligent spelande. Boken lämpar sig för såväl erfarna som nybörjare och syftar till att fungera som en guide snarare än ett färdigt ”framgångsrecept”. Efter att ha läst boken kommer läsaren erhålla ökade chanser att börja alternativt fortsätta göra bra satsningar på olika typer av sportspel.

Bokens innehåll och syfte

Att spela på sporter är långt ifrån detsamma som att spela på slumpspel som roulette och spelautomater. När man spelar på sport finns möjlighet att noga tänka igenom samt överväga sina val och även grunda valen på logik och statistik. King Yao kallar detta intelligent spelande. Boken lämpar sig väldigt bra för dig som vill vara analytisk i ditt spelande och utveckla ditt sätt och dina strategier i spelandet.

För att se testa och utveckla dina kunskaper enligt de tips och strategier som ges av King Yao behövs en bra arena för att spela på sport. Bet365 är världens populäraste betting-sida och sänder över 140 000 evenemang varje år! Här erbjuds mängder av odds och en oslagbar live-oddstjänst. Bet365 ger ut spelkrediter upp till 1 000 kronor vilket skapar utmärkta förutsättningar att testa och utveckla sin analytiska förmåga enligt King Yao’s principer!

Reflektioner av King Yao

King Yao har analyserat sport och betting sen en lång tid tillbaka. Efter att ha skrivit boken Weighing the Odds in Hold’em Poker valde King Yao att börja lägga sitt huvudfokus på just betting och även skriva en bok inom området. Yao menar att det finns två olika perspektiv att angripa betting på. Antingen görs det från bookmakerns perspektiv, eller från spelarens perspektiv. King Yao menar också att det finns flera olika sätt att nå framgång.